Top Nav

QNB Finansbank, Kassa ile mobil cüzdan alanında işbirliğine gitti

Ağu 6, 2020 0 comments
Haberin Özeti
QNB Finansbank, QNBEYOND’un ilk dönem mezunlarından Kassa’ya yaptığı 200 bin dolar yatırımın yanında mobil cüzdan uygulaması işbirliğiyle uygulamayı fintech sektörünün önemli bir oyuncusu haline getirmeyi amaçlıyor. Artık Kassa kullanıcıları özel sohbet grupları içinde ücretsiz para transferi yapabilecekler. QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın ilk dönem mezunlarından olan Kassa ile ister uygulama içinde oluşturulan gruplarla ister bireysel olarak, tüm gelir ve giderlerin takibi yapılabiliyor. Uygulama içerisinde yer alan sohbet özelliği ile tüm konuşmalar tek bir platform üzerinden yapılırken, harcamaların da aynı sohbet penceresi içinde paylaşılması sağlanıyor. Bu özelliğin yanı sıra Kassa sosyal paylaşım ortamı, gelir/gider kontrolü, bütçe yönetimi gibi özelikleri de içinde barındırıyor.


QNB Finansbank, QNBEYOND’un ilk dönem mezunlarından Kassa’ya yaptığı 200 bin dolar yatırımın yanında mobil cüzdan uygulaması işbirliğiyle uygulamayı fintech sektörünün önemli bir oyuncusu haline getirmeyi amaçlıyor. Artık Kassa kullanıcıları özel sohbet grupları içinde ücretsiz para transferi yapabilecekler. 

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın ilk dönem mezunlarından olan Kassa ile ister uygulama içinde oluşturulan gruplarla ister bireysel olarak, tüm gelir ve giderlerin takibi yapılabiliyor. Uygulama içerisinde yer alan sohbet özelliği ile tüm konuşmalar tek bir platform üzerinden yapılırken, harcamaların da aynı sohbet penceresi içinde paylaşılması sağlanıyor. Bu özelliğin yanı sıra Kassa sosyal paylaşım ortamı, gelir/gider kontrolü, bütçe yönetimi gibi özelikleri de içinde barındırıyor.

QNB Finansbank işbirliği ile eklenen mobil cüzdan fonksiyonuyla artık Kassa kullanıcıları paylaştıkları harcamaların ödemelerini de kolayca gerçekleştirebiliyorlar. Ayrı bir uygulama indirmeye gerek kalmaksızın, Kassa uygulaması içinden açılan QNB Finansbank cüzdan fonksiyonuyla cüzdan sahibi Kassa kullanıcıları; cüzdanlarına para yükleme, cüzdandaki parayı banka hesabına yatırma, ATM’den para çekme işlemlerinin yanısıra kendi aralarında ücretsiz para transferi yapabiliyorlar.

Banka müşterisi olma zorunluluğu olmaksızın, dijital ortamda kolayca açılan mobil cüzdan sayesinde kullanıcılar bir yandan Kassa içinde ücretsiz olarak para transferi yapabilme kolaylığına erişirken bir yandan da temel finansal ihtiyaçlarını karşılayacakları bir mobil cüzdan ediniyorlar.

QNBEYOND Genel Müdür Yardımcısı Derya Düner, QNB Finansbank’ın girişimleri desteklemek üzere oluşturduğu QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın ilk dönem mezunlarından Kassa ile yaptıkları bu iş birliğiyle ilgili çok heyecanlı olduklarını aktardı. Düner ayrıca birçok hızlandırma programından farklı olarak, QNB Finansbank ve girişimler arasında kuvvetli bağ kurmayı çok önemsediklerini ve girişimleri bu ilişkiler sayesinde çok daha ileri taşıyabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kassa’ya bu anlamda geçtiğimiz sene 200 bin dolar yatırım yapılmıştı.

Yorumlar

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

İletişim Formu