Top Nav

DijiFi Artık Çok Daha Hızlı ve Güvenli

Kas 18, 2017 0 comments
Dünyaya gelen her canlı gibi DijiFi de zamanla yaşlanıyor. Belirli kontroller, onun devam eden yayın hayatı için son derece önemli. Tam da böyle düşünerek bu hafta sonu DijiFi'ye biraz el attık. Son dönemde trafiğinin artmasıyla birlikte ortaya çıkan ve dikkatimizi çeken bazı detaylarını masaya yatırdık, inceledik ve bunlar için aksiyon aldık. Gelin, neler yaptığımıza çok kısa bakalım.

Sunucu Değişikliği 

Blogumuz,  koşullar ne olursa olsun kesintisiz ve hızlı bir hizmet sunabilsin diye kullandığımız sunucu altyapısını CloudFlare'a taşıdık. Yeni iş ortağımız ile sitemiz artık eskisinden çok daha hızlı ve kullanışlı. Son günlerde siteye girişte bu değişikliğimiz nedeniyle bazı aksaklıklar ve yavaşlamalar yaşamış olabilirsiniz. Hepsi bu sebeptendi. Bu değişikliği eminiz ki yeni ziyaretlerinizde siz de kolaylıkla fark edeceksiniz.

SSL Sertifikası 

İkinci değişikliğimiz ise SSL konusunda oldu. DijiFi artık nur topu gibi bir SSL sertifikasına sahip. Bu, kısaca DijiFi'ye yapılacak tüm ziyaretlerde kullanıcı bilgilerinin eskisine göre daha fazla güvende olması anlamına geliyor. "Eskiden güvende değil miydik kardeşim?" dediniz, yalan söylemeyin, duydum. Sen DijiFi'de her zaman güvendesin sevgili okur. Bunlar sadece rutin önlemler. Sen, ben ve tüm user kardeşlerimizin güvenliği için. Şimdilik içeriden son dedikodular böyle. Bizi takip etmeye devam edin!

Sevgiler, saygılar, esenlikler ❤️

Yorumlar

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

İletişim Formu